Τεχνικό Γραφείο - Σπύρος και Μιχάλης Γούλιος

Μαζί Κτίζουμε το Μέλλον

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον και Ενεργειακή Αναβάθμιση: Τι θα Κερδίσετε;

Σύντομα, θα ανακοινωθεί το ΝΕΟ πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ´ οίκον” που θα ενισχύει ιδιωτικές επενδύσεις σε κατοικίες για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο νέο πρόγραμμα ο φάκελος θα διακινείται απο τον εξειδικευμένο μηχανικό ηλεκτρονικά και ξεμπλοκάροντας απο τυχον τραπεζικές εμπλοκές-καθυστερήσεις γραφειοκρατία κλπ

Πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο νέο πρόγραμμα για να εξασφαλίσετε τα αναγκαία οικονομικά κίνητρα για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας. Ξέρετε όμως τι θα εξοικονομήσετε από κάθε ενέργεια ενεργειακής αναβάθμισης που θα κάνετε;

Λίγα λόγια για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»:

Το Πρόγραμμα παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους να πραγματοποιήσουν τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του κτιρίου, την έκταση των παρεμβάσεων και την κλιματική ζώνη.

Επιλέξιμα είναι τα νομίμως υφιστάμενα κτίρια (που φέρουν οικοδομική άδεια ή νομιμοποιητικό έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι το κτίριο υφίσταται νόμιμα) και έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε χαμηλή ενεργειακή κατηγορία (στο προηγούμενο «εξοικονομώ» ως ανώτερο όριο είχε ορισθεί η κατηγορία Δ).

Η επιδότηση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του προγράμματος εξαρτάται από το ετήσιο εισόδημα τους, όσο πιο χαμηλό είναι τόσο μεγαλύτερο θα είναι το χρηματικό ποσό που θα λάβουν για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου τους.

ΕπόμενοΤεχνικό Γραφείο - Σπύρος και Μιχάλης Γούλιος

 Βώκου 15, Αθήνα 11476
 210 6445389, 6949192122, 6938531560
 Instagram Facebook
 info@msgoulios.gr

Γνωρίστε το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ'οίκον