Τεχνικό Γραφείο - Σπύρος και Μιχάλης Γούλιος

Μαζί Κτίζουμε το Μέλλον

Το τεχνικό γραφείο ”ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΛΙΟΣ” ιδρύθηκε το 1988 από τον Σπύρο Γούλιο.

Το τεχνικό γραφείο από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δεν έπαψε να ασχολείται με τις άδειες οικοδομών, την κατασκευή και επίβλεψη αυτών, από μικρής κλίμακας μέχρι και την ανέγερση πολυκατοικιών και μεγάλων κτιρίων πολλαπλών χρήσεων, με άδειες επαγγελματικών κτιρίων, με άδειες ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών-μοτοποδηλάτων, πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων, πλυντηρίων & σταθμών αυτοκινήτων, καθώς και με άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικών εργαστηρίων, εγκαταστάσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.α.

Από το 1988 που εφαρμόστηκαν οι πρώτοι νόμοι περί ενεργητικής πυροπροστασίας ασχολήθηκε με μελέτες πυρασφάλειας.

Το 1991 με το που μπήκαν στη ζωή μας οι περιβαλλοντικές μελέτες το γραφείο μας ήταν από τα πρώτα που ανταποκρίθηκε άμεσα και ασχολήθηκε με την εκπόνηση τους, σεβόμενο το περιβάλλον.

Από το 2013 είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής, με μεγάλη εμπειρία στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων).

Φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών, για τις ανανεώσεις πιστοποιητικών πυρασφάλειας & περιβαλλοντικών Όρων, ώστε να έχει ισχύ η άδεια λειτουργίας.

Ελέγχει την οικοδομησιμότητα των οικοπέδων και νομιμότητα των κτιρίων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την καταλληλότητα του χώρου και της θέσης προβαίνοντας στις ανάλογες ενέργειες για την έκδοση βεβαιώσεων χρήσεων Γης από την αρμόδια Πολεοδομία.

Το τεχνικό γραφείο συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, οικονομολόγους και τεχνικά συνεργεία ώστε να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση.

Τεχνικό Γραφείο - Σπύρος και Μιχάλης Γούλιος

 Βώκου 15, Αθήνα 11476
 210 6445389, 6949192122
 210 6458825
 info@msgoulios.gr

Γνωρίστε το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ'οίκον